ELAZIĞ / MERKEZ - Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi

Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi

ABDULLAH PAŞA MAH. 300. SOKAK NO2 PK23270 MERKEZ/ELAZIĞ
Vizyon
Kendi bölgesinde öncelikle tercih edilen, seçkin üniversitelere her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren bir eğitim kurumu olmak.İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri yetiştirebilmek.
Misyon
Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi´nin misyonu ,cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz henüz yeni eğitim-öğretim hayatına başladığından henüz bir başarımız bulunmamaktadır.Fakat Öğrencilerimizi hem eğitim hem de sosyal alanlarda başarıya götürecek çalışmalarımız olacaktır.
Öğretim Şekli :TEKLİ
8:00-12:00 12:50-15:10